Senin, 27 April 2009

Mantera Raragha Sukma

Heng Wilaheng…………
Dupaning kalembutan ingkang pakidulan
Pangawasa sagara sagala rumingkang
Mancala putra ing mancala putri
Raragha karsa manunggaling kawula
Kawasa nyurupna khala bhatara ing pakulon
Heng wilaheng.............
Raraga mihareup Dewi Blorong mandep
Titah Sabdo sang Ratu Kidul
Rarangken mantera isim kala jimat
Misaji aji dupa paseban tutur karuhun
Dayang laksa durga ing durjana
Heng wilaheng.....
Kawula kapialit ing tatar Pasundan
Kabentar jamparing kacanggret pinasih
Sapta dasa wanoja maha praja
Rakeut geugeut mangkeut kameumeut
Heng Wilaheng......
Pangawasa jurig, bebegig, wewe gombel, wedo genderowo
Ngasukma ing dupa wangi kemenyan
Ngaragha raksa ing nekara kembang rupa
Karasuk ing boneka panjelma kapiandhika
Heng Wilaheng.............
Khala wisesa widuk singganasana
Yudha setra satya ing mandala
Purna kapilawastu mangsa sampurna
Mripat sandhi jumatara ning ati




Jakarta 16 Juli 2001
Sebuah mantera akan asmara

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar